Günün Özlü Sözü

28 Temmuz 2011 Perşembe

Baştan Yarat Kendini...







Şu aralar kendinize vakit ayıramıyor musunuz? Üstelik de hiç keyfiniz yok.Silkelenmenin ,kış uykusundan uyanmanın vakti gelip geçiyor bile.Yolda yürürken salına salına yürümek kim istemez?Kim istemez güzel kıyafetler içinde mis gibi kokmayı,bakımlı ellere ,tırnaklara sahip olmayı.Offf bunların hepsi masraf,ayıracak param yok ki bunlara dediğinizi duyar gibiyim. Bakın bizde  kendimiz için birşeyler yapabiliriz elbet ..
Gelin hiç masrafsız da bakımlı ,hoş olmanın yollarını arayalım...
İlk adım önce güzel bir duşunuzu alın,banyo köpüklerini,duş jellerini kullanmayı ihmal etmeyin.Duştan çıktıktan sonra güzelce kremlenin.Cildinizin yumuşacık olduğuna şahit olacaksınız.Yüzünüzü de ihmal etmeyin.Tonik ve nemlendirici sürmeyi unutmayın .
Hazır eller ve ayaklar duştan çıkıp yumuşamışken manikür pedikür yapmamak olmaz.
Ellerinize ve ayak tırnaklarınıza uygulayacağınız bir vazeliniz ve bir törpünüz vardır herhalde.El ve ayak tırnaklarımıza manikür ve pedikürü evde kendimizde yapabiliriz.Ardından beğendiğimiz bir renk oje sürmeyi de ihmal etmeyelim.
Saçlarımız düz ise bir kaç maşa atarak hareketlendirebilir , dalgalı ise saç düzleştiricilerle düz bir görünüm elde edebiliriz.Yada canınız hiç birşey yapmak istemiyorsa şık bir tokayla toplamanız yeterli olacaktır.Dışarı çıkmadan önce hafif bir allık ve rimel sürmeniz çok hoş olacaktır.Makyajda hiç bir zaman abartıya kaçmayın.Her zaman sadelikten yana olun.Ağır makyaj insanı olduğundan yaşlı ve olgun gösterir.Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın.
Kıyafet almayalı uzun bir süre mi oldu?Giydiklerinizi giymek istemiyor,değişik kıyafetler almak istiyorsanız ama sezonda hepsi çok fiyatlı nasıl olacak demeyin.Kıyafetlerinizin üzerinde ufak bir değişiklik yapmaya ne dersiniz?Örneğin düz bir t-shirtü armalarla ,boncuklarla süsleyebilir yada hiç takmadığınız bir kolyenizle tamamlayabilirsiniz.Aksesuarlar önemsiz gibi görünen ince detaylardır.Unutmayın güzellikler detaylarda gizlidir.
Kotunuzun bir cebini işletebilir farklı bir görünüm sağlayabilirsiniz.Kıyafetlerinizde yapacağınız ufak değişikliklerden sonra dışarı çıkmanın vakti geldi de geçiyor bile.En son çıkmadan önce kaliteli bir parfüm sıkıp salına salına yürüyün,gününüze gün katın ,keyfini çıkarın..




Hep bakımlı kalın ...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder